Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Ηρακλειο / Ε Θ Ν Ι Κ Η Κ Α Τ Α Κ Ρ Α Î¥ Γ Η: ΤΩΡΑ : Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της .

Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Νέος σεισμός, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της κρήτης. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η
Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Neos Seismos Twra Sthn Krhth / Η from s1.neakriti.gr
Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης.

Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Νέος σεισμός, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της κρήτης.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 3 Rixter Sthn Krhth Konta Sto
Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 3 Rixter Sthn Krhth Konta Sto from www.zougla.gr
Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Νέος σεισμός, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της κρήτης. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . «μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα.

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα.

Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 3 Rixter Sthn Krhth Konta Sto
Σεισμοσ Κρητη / Seismos 4 3 Rixter Sthn Krhth Konta Sto from www.zougla.gr
Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του . Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέος σεισμός, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της κρήτης. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους.

Νέος σεισμός, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της κρήτης.

«μετά τους σεισμους σε θήβα και κρητη περιμεναμε σεισμό γυρω στα 5 στην περιοχή. Νέος σεισμός, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της κρήτης. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους. Στον ρυθμό των ρίχτερ εξακολουθεί να «χορεύει» η κρήτη τα τελευταία 24ωρα. Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της . Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέα σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή αρκαλοχωρίου στην κρήτη. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του .

Σεισμοσ Τωρα Κρητη - Σεισμοσ Ηρακλειο / Ε Θ Ν Ι Κ Η Κ Î' Τ Î' Κ Ρ Î' Î¥ Î" Η: ΤΩΡÎ' : Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της .. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της . Σεισμός ανοιχτά της καρπάθου σημειώθηκε το πρωί της τρίτης. Υπάρχει ανησσσυχία μόνο για παλιά σπίτια που πρεπει να προσεχουν οι . Νέος σεισμός, μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε το πρωί της τρίτης ανοιχτά της κρήτης.

Νέος σεισμός 6,3 ρίχτερ στην κρήτη, αυτήν τη φορά σε θαλάσσια περιοχή νότια της ζάκρου, ανησυχεί τους κατοίκους που βλέπουν τα χτυπήματα του  σεισμοσ τωρα. Τοπικά μμε της κρήτης και ειδικά του λασιθίου αναφέρονται στην μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε η δόνηση στους κατοίκους.